Over ons

Horecajenp is al 25 jaar de totaalleverancier met groothandelsprijzen voor cafés, brasseries, restaurants, hotels, zorginstellingen, kantines, kerken en gemeenschapshuizen. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment horeca meubilair en horeca apparatuur Wij leveren onder andere horeca koelkasten en horeca vrieskasten maar ook hotel productenkoksmessen en serveerwagens.

Voor deskundig advies voor de inrichting van uw kantine, café, of horeca keuken bent u bij Horecajenp op het juiste adres. Wij leveren onze producten uitsluitend in Nederland en België. Tevens zijn wij voorzien van een showroom in onze vestiging in Hoogeveen. Hier kunt u vrijblijvend langskomen tijdens onze openingstijden en kunnen wij u direct voorzien van deskundig advies en een passende offerte.

Ook voor bier bent u bij Horecajenp aan het juiste adres. Wij hebben complete biertapinstallaties op voorraad en diverse soorten bier in fust. Ons heerlijke Lanhsteiner bier kunt u komen proeven in Hoogeveen! 

Horecajenp Evenementen Service helpt u graag met de organisatie van uw evenement. Wij bieden onder andere biertapinstallaties, koelbuffetten, biertapwagenskoelwagens en meubilair. U kunt zelf een keuze maken uit onze diverse bieren van het vat. Ook kunnen wij alles zelf voor u op locatie installeren.

Heeft u een vraag over één van onze producten? Onze medewerkers kunnen u professioneel advies geven. 
Neem contact op via 0528-820100 of mail naar info@horecajenp.nl

Heeft u vragen? Bel ons gerust!

Op werkdagen tussen 09:00 en 16:00
+31 (0)528 820100

Ontvang de nieuwste aanbiedingen en promoties