Diamond elektrische pannenkoekplaat met hoog rendement Ø 400 mm "geëmailleerd"
Er gaat niets boven de pannenkoekenplaten van Diamond, met zijn geëmailleerde platen (EASY COOKING coated: exclusief brevet), 100% hygiënisch (niet-poreus oppervlak). Ideaal voor pannenkoeken, boekweit pannenkoeken, Indische tempura's, Indonesische chapati's, blini's, etc. Eveneens zeer gewaardeerd in de Aziatische keuken voor de bereiding van gelakte eend. Eenvoudig in onderhoud. Deze plaat zorgt ervoor dat uw pannenkoeken altijd geslaagd zijn en dit vanaf de eerste bereiding.
Na de bereiding gaat u er met een spons overheen en verwarmt u de plaat zonder iets erop gedurende 10 minuten. Het krachtige vermogen laat toe om dit toestel ook buiten te gebruiken en verzekerd u een hoog rendement ( 60 stuks/uur dunne pannenkoeken gebakken langs beide kanten).
- Productie: 60 stuks/u. (baktijd = 1 minuut)
- Geëmailleerde gietijzeren plaat
- Plaat in gelakt gietijzer
- Geeft gegarandeerd een gelijkmatig bakresultaat met een minimum aan vet
- 100% hygiënisch
- Gegarandeerd zonder enige verbranding van de plaat
- Geleverd met houten spatel
- Verwarming door spiraal weerstanden, gepantserd, in rvs bewerkt met een coating.
- Regelbare thermostaat van 0° tot 300°C
- Uitvoering onderstel in RVS
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen
* Afmeting(mm0): Ø400xh200
* kW : 3,6
* Volt : 230/1N 50-60Hz
* Gewicht: 14 kg
Diamond elektrische pannenkoekplaat met hoog rendement , BRET/1E-HR, ,